Αρχική Σελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας ΚΕΠ Δημοσκοπήσεις Σύνδεσμοι Χάρτης Ιστοχώρου Βρείτε μας στο Facebook Blog
  Αρχική Σελίδα  
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Δήμος » Διοίκηση » Τοπικά Συμβούλια » Καλυβίων | Αναβύσσου | Σαρωνίδας | Παλαιάς Φώκαιας | Κουβαρά
Σαρωνίδας Επιστροφή
Γριζιώτης Αλέξανδρος

Γριζιώτης ΑλέξανδροςΜέλος
Ηλεκτρολόγος - Μηχανολόγος Μηχανικός, με εξειδίκευση στη Βιοϊατρική Τεχνολογία

Κρήτης 2, 19013 Σαρωνίδα
a.griziotis@alapismd.gr

Ο Αλέκος Γριζιώτης γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1955 και κατοικεί στη Σαρωνίδα από το 1969. Είναι Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος Μηχανικός, με εξειδίκευση στη Βιοϊατρική Τεχνολογία. Από το 1985 εργάζεται σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες σε υπεύθυνες και διευθυντικές θέσεις προώθησης νέων τεχνολογιών για Ιατρικές εφαρμογές. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση σύνθετων Έργων και Ανθρωπίνων Πόρων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό (Κεντρική Ευρώπη, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή).

Είναι μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων και Εθελοντικών Ομάδων της περιοχής, με πολυετή ενεργό συμμετοχή σε δράσεις για την προστασία του Οικοσυστήματος, την πυροπροστασία, τις αναδασώσεις, τις ελεύθερες και καθαρές παραλίες.

Είναι παντρεμένος με τη Θάλεια Ηλιάδου, Διπλ. Τοπογράφο Μηχανικό, και έχουν δύο κόρες την Νατάσα, τελειόφοιτη του Πολυτεχνείου Κρήτης και τη Βιργινία, μαθήτρια Γ’ τάξης Γυμνασίου.
 
Επιστροφή