Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 14.02.2023

Συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού, Χρήστο Γκίνη, με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής, Σπυρίδωνα Παπαστάθη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Αντιιπύραρχο Σπυρίδωνα Παπαστάθη, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Γκίνης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που σχετίζονται με την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει την 1η Μαΐου, ενώ επί τάπητος τέθηκαν και οι βασικές παράμετροι του στρατηγικού σχεδιασμού πρόληψης έκτακτων συμβάντων.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και έχουμε άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής. Η περιοχή μας εμφανίζει ιδιομορφίες καθώς οι μεγάλες αδόμητες εκτάσεις το καλοκαίρι μπορούν να αποτελέσουν εστία πυρκαγιάς. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς και στην ενίσχυση της συνεργασίας μας με όλους τους αρμόδιους φορείς είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματική διαχείριση κάθε πρόκλησης».

 

                                                    

                                                                                            Από το Γραφείο Τύπου

 

 

Σημαντική Ανακοίνωση