Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 25.09.2023

“Saronic Experience 2023”: Με αθρόα συμμετοχή αθλητών και υψηλές επιδόσεις διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, στην παραλία Αναβύσσου

Με αθρόα συμμετοχή αθλητών και υψηλές επιδόσεις διεξήχθη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου / Sprint Distance, Ανδρών Γυναικών και ΑgeGroup στην Παραλία Αναβύσσου.

Στον Τριαθλητικό Αγώνα “Saronic Experience 2023” που συνδιοργανώθηκε από την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας, το Ν.Π.Δ.Δ. Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού και τον Κολυμβητικό Σύλλογο  Επιλέκτων (SwimmingClub.gr), συμμετείχαν 220 αθλητές που αγωνίσθηκαν διαδοχικά στην Κολύμβηση, στην Ποδηλασία και στο Τρέξιμο.

Εθελοντές του δήμου Σαρωνικού και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού  διευκόλυναν με την παρουσία τους τη διεξαγωγή των αθλημάτων και συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος. «Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε μια τόσο σημαντική διοργάνωση στον Δήμο Σαρωνικού. Στηρίζουμε τον αθλητισμό και αδράχνουμε κάθε ευκαιρία να φιλοξενούμε αθλητικά γεγονότα στον δήμο μας», σημείωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Γκίνης. Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού, Δήμητρα Ράπτη, τόνισε ότι «το εν λόγω πρωτάθλημα έχει πλέον γίνει θεσμός για τον δήμο μας αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και τους προσκόπους για τη σημαντική βοήθεια που μας πρόσφεραν». Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές, στους προσκόπους και σε όλους τους συμμετέχοντες απεύθυνε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τσιγαρίδας, συγχαίροντας παράλληλα τους αθλητές  για τις επιδόσεις τους.

 

                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου

Σημαντική Ανακοίνωση