Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 19.12.2023

17.12.2023 – Τελετή Ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σαρωνικού

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ορκίστηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού. Ο νέος Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανάρτηση:

🤝 Όλοι μαζί σε αυτήν τη νέα αρχή για το Δήμο μας!
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα δώσαμε εχθές όλοι εμείς, τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής και της αντιπολίτευσης, το λόγο μας πως την ερχόμενη πενταετία θα εκπληρώσουμε με τιμιότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντα που οι δημότες του Δήμου Σαρωνικού μας έχουν εμπιστευθεί.
✅ Με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα εργαζόμαστε όλο και πιο σκληρά για να πάμε το Δήμο μας όλο και πιο ψηλά, καλωσορίζουμε αυτήν τη νέα, παραγωγική πενταετία που ξεκινά για το Δήμο Σαρωνικού!
Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συμπολίτες μας και όλους τους επίτιμους καλεσμένους που μας τίμησαν εχθές με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο που χοροστάτησε στη χθεσινή τελετή, κάνοντας αυτήν τη στιγμή για όλους μας μοναδική.
📍 Ξεκινάμε, όλοι μαζί, να αλλάξουμε τον τόπο που ζούμε!
Για να δείτε την ανάρτηση και το βίντεο που τη συνοδεύει μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο:
Σημαντική Ανακοίνωση