Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 29.01.2024

Δημήτρης Παπαχρήστου, Δήμαρχος Σαρωνικού στον ΣΚΑΪ: Πρώτη προτεραιότητά μας είναι ένας Δήμος καθαρός και περιποιημένος

Την καθαριότητα και την καθημερινότητα στον Δήμο Σαρωνικού ανέφερε ως πρώτο στόχο της νέας δημοτικής αρχής, σήμερα, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου σημείωσε πώς από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της όλη η δημοτική αρχή, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από νέα αυτοδιοικητικά στελέχη, βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιλύοντας τα θέματα της καθημερινότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες, από τον Κουβαρά, τα Καλύβια και τη Σαρωνίδα μέχρι το Λαγονήσι, την Ανάβυσσο και την Παλαιά Φωκαία.
Το στοίχημα που είχαμε πει στους δημότες του Δήμου Σαρωνικού, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου, ήταν να αλλάξουμε προς το καλύτερο βήμα – βήμα την καθημερινότητα του Δήμου μας και κάθε μέρα να βρισκόμαστε εκεί παρεμβαίνοντας και εξωραΐζοντας τον τόπο μας. Αυτό προσπαθούμε καθημερινά, συνέχισε, για την καθαριότητα, τη συγκοινωνία και το οδικό δίκτυο, ενώ, παράλληλα, σχεδιάζουμε τα μεγάλα, αναγκαία έργα για τον Δήμο μας.
Κλείνοντας, την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, ανέφερε πώς ήδη από τις πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής περιόδου έχουν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί σημαντικές παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά για την καθημερινότητα των πολιτών, όπως μικρές αναπλάσεις σε πλατείες.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Σημαντική Ανακοίνωση