Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Πέμπτη 7.03.2024

Δημήτρης Παπαχρήστου, δήμαρχος Σαρωνικού, στο airetos.gr: «Παρωχημένο το μοντέλο του “δημάρχου-απόλυτου τοπικού άρχοντα”».

«Η νέα γενιά αυτοδιοικητικών που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, αποστασιοποιείται από το  μοντέλο του δημάρχου-απόλυτου τοπικού άρχοντα», τονίζει στη συνέντευξή του στο airetos.gr, o δήμαρχος   Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου.

 

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, περιγράφει τους βασικούς πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η δημοτική ομάδα προκειμένου να επιτύχει την αναβάθμιση του δήμου, αναφέρεται στους στόχους του και στις προσδοκίες των πολιτών, ενώ ιδιαίτερα στέκεται στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον δήμο για τις επόμενες ημέρες.

 

Ξεχωριστή αναφορά κάνει και στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Λαυρεωτικής: «Συνεχίζουμε τη δική μας διεκδίκηση να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, δηλαδή την προεδρία 50-50 με τον δήμο Λαυρεωτικής. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση εξετάζεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, πιστεύω, ωστόσο, ότι η έκβαση θα είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας του Συνδέσμου με όρους δικαίου», διευκρινίζει.

 

 

Διαβάστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαχρήστου στο airetos.gr και τον Νίκο Βοσδογάνη:

 https://www.airetos.gr/dimitris-papaxristoy-dimarxos-sarwnikoy-sto-airetosgr-%C2%ABparwximeno-to-montelo-toy-%E2%80%9Cdimarxoy-apolytoy-topikoy-arxonta%E2%80%9D%C2%BB.aspx

 

 

Από το Γραφείο Τύπου  

Σημαντική Ανακοίνωση