Δήμος
Σαρωνικού
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 18.06.2024

Δημήτρης Παπαχρήστου δήμαρχος Σαρωνικού στην εφημερίδα «Today Press»: «Στόχος μας η καθιέρωση του Δήμου Σαρωνικού ως τουριστικού πόλου έλξης»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου στην εφημερίδα “Today press”, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και στο στρατηγικό σχεδιασμό αξιοποίησής τους, ώστε ο Δήμος Σαρωνικού να καθιερωθεί ως τουριστικός πόλος έλξης. «Διαθέτουμε 23χλμ δαντελωτών ακτών που τα συνεργεία μας καθαρίζουν εντατικά ώστε οι λουόμενοι να τις απολαμβάνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φυσικά να μας ξανά επισκέπτονται» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Δημ. Παπαχρήστου.

Ο ίδιος αναφέρεται εκτενώς στη σημαντική προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε  ήδη από τον χειμώνα ώστε να θωρακιστεί η περιοχή εν όψη αντιπυρικής περιόδου, απαριθμώντας τα μέτρα που ελήφθησαν στην κατεύθυνση αυτή.

Παράλληλα, περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος καταφέρνει  να παραμείνει αποτελεσματικός κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου που ο πληθυσμός αυξάνεται κατακόρυφα εστιάζοντας ταυτόχρονα στην έναρξη λειτουργίας Πολεοδομίας  για πρώτη φορά στην ιστορία του  Δήμου Σαρωνικού.

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο (σελ. 22):

https://todaypress.gr/wp-content/uploads/2024/06/FYLLO-109_NEW_c.pdf

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                            Από το Γραφείο Τύπου

Σημαντική Ανακοίνωση