Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 22.07.2024

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό: Οι εκδηλώσεις από 24-29 Ιουλίου (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ)

Αποχαιρετάμε τον Ιούλιο με δωρεάν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για όλους, γλέντια και εντυπωσιακές εκθέσεις! Γιατί ο πολιτισμός είναι δημόσιο αγαθό!

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλερ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη, παρουσιάζεται την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 9μμ, στο ανοιχτό θεατράκι της οδού Κύπρου στο Λαγονήσι (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ) από τη «Θεατρική πορεία Ανοιχτά Πανιά».

Tην Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 20:00, στην Παραλία Αναβύσσου (θέση Πέτρινο) ο Δήμος Σαρωνικού μαζί με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκίνητων σας προσκαλούν σε μια υπαίθρια τουριστική έκθεση για τους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων. Η έκθεση θα συνοδευθεί από έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό φωτογραφίας και μια δυναμική συναυλία, 80s & 90s από τους unBEATables! Σας περιμένουμε όλες και όλους σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι που θα μας ψυχαγωγήσει και θα μας “ταξιδέψει” σε μια άλλη εποχή!

Καλοκαίρι χωρίς παραδοσιακό πανηγύρι, δεν γίνεται! Στις 26 Ιουλίου γλεντάμε στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονα Αναβύσσου με το μουσικό σχήμα της Άννας Μώρου, στην κεντρική πλατεία Ελ. Βενιζέλου στην Ανάβυσσο, από τις 22:00. Συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σαρωνικού, η Κοινότητα Αναβύσσου και ο Α. Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου απολαμβάνουμε μια υπέροχη μουσική συναυλία με αγαπημένα έντεχνα και ελαφρολαϊκά τραγούδια, με την Χριστίνα Δρίτσα και τον Νίκο Γιαννούλη στο γηπεδάκι μπάσκετ της Πέτας. Ώρα έναρξης στις 21:00.  Σας περιμένουμε!

Αυλαία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουλίου πέφτει τη Δευτέρα 29/7, με την θεατρική παράσταση  «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλερ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη, από τη «Θεατρική πορεία Ανοιχτά Πανιά». Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου στις 21:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σημαντική Ανακοίνωση