Δήμος
Σαρωνικού
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τετάρτη 3.07.2013

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτα

Η Τοπική Κοινότητα Κουβαρά υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 με μεγάλη επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στο γήπεδο μπάσκετ στην Πέτα.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά οι ακόλουθες χορευτικές ομάδες: η Χορευτική Ομάδα του Κουβαρά, το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων, ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Αναβύσσου (ΧΛΟΑ), η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Αναβύσσου και ευρύτερης περιοχής, το Λύκειο Ελληνίδων Κερατέας και το Λύκειο Ελληνίδων Παλαιάς Φώκαιας, τα Χορευτικά Τμήματα της Ένωσης Κρητών Δήμων Σαρωνικού και Ζωγράφου «Ν.  ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», η Χορευτική Ομάδα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Φώκαιας «Αγία Ειρήνη» και ο Μορφωτικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ» Κερατέας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσαλικίδης Εμμανουήλ, Ζεκάκος Ευάγγελος, Δημητρίου Σπύρος και Τσιβίλογλου Γεώργιος, oι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σοφρώνης Γεώργιος και Λιοδακάκης Δημήτριος, καθώς επίσης και ο κ. Μακροδημήτρης Ιωάννης – Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Κατερίνα Πρίφτη και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουβαρά κ. Ιωάννης Κίτσος και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για ακόμα μια φορά όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.

Σημαντική Ανακοίνωση