Δήμος
Σαρωνικού
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Παρασκευή 31.08.2012

1ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού

Οι Δημοτικές Κοινότητες Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας του Δήμου Σαρωνικού – σε συνεργασία με το Triathlon World και το Cycling World, καθώς και αθλητικά σωματεία – διοργανώνουν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 αγώνα Τριάθλου στην παραλία Αναβύσσου με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού, την ανάδειξη της περιοχής  και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα: κεντρική παραλία Αναβύσσου.
Ώρα έναρξης: 8:30 π.μ.
Ο αγώνας Τριάθλου περιλαμβάνει κολύμβηση (μήκος διαδρομής 750 μέτρα), ποδηλασία (μήκος διαδρομής 21,5 χιλιόμετρα) και τρέξιμο (μήκος διαδρομής 5 χλμ.).
Η περιοχή που θα διεξαχθεί ο αγώνας έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για τον ελληνικό αθλητισμό και το τρίαθλο, καθώς έχουν διεξαχθεί πολλοί διεθνείς και εθνικοί  αγώνες:  Ranking Races για την Ολυμπιακή, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κατάταξη, Βαλκανικοί Αγώνες, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κριτήρια Εθνικών Ομάδων, Πανελλήνια Στρατιωτικά, Διασυλλογικοί αγώνες κ.λπ.
Όλοι οι αθλητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώναθα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο, καθώς και υπογεγραμμένη  την υπεύθυνη δήλωση που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού www.saronikoscity.gr και στη σελίδα www.triathlonworld.gr.
Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται μέσω e-mail στο info@triathlonworld.gr και θα αναρτηθεί άμεσα στο www.triathlonworld.gr
HΥπεύθυνη Δήλωση, η ιατρική βεβαίωση, καθώς και το καταθετήριο στην Τράπεζα πρέπει να παραδίδονται στην γραμματεία του αγώνα.
Για  περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το περιοδικό TriathlonWorld στο info@triathlonworld.gr

Σημαντική Ανακοίνωση