Δήμος
Σαρωνικού
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 3.07.2012

Χορευτική παράσταση ΧΛΟΑ

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, στην Πλατεία Ηρώων Αναβύσσου, το μικρό ιστιοφόρο του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Αναβύσσου (ΧΛΟΑ) δημιούργησε μια πολιτιστική νηνεμία μέσα στην καταιγίδα της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι μας. Αυτό το όμορφο σκαρί, με πλήρωμα πάνω από 100 χορευτές και μ' ένα γλυκό μελτέμι να φυσά πρίμα, μας ταξίδεψε από το Ανατολικό Αιγαίο ως το "Φιόρε του Λεβάντε" και από τα στενά της Κασσιόπης μέχρι το Καστελόριζο με χορούς από τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Το Δ.Σ του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Αναβύσσου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τους χορηγούς της περιοχής μας, το Δήμο Σαρωνικού και τη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου για την ευγενική στήριξή τους, τους χορευτές του ομίλου, μικρούς και μεγάλους καθώς και τον δάσκαλο  του ΧΛΟΑ κο Σάκη Τσαγκογιάννη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού κα Μ.Κόλλια, οι Αντιδήμαρχοι Σαρωνικού κ.κ. Γιώργος Τζιβίλογλου και Μανώλης Τσαλικίδης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Καραγιάννης, Ανδρέας Κωνσταντέλος και Κων/νος Μπούκης, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Αναβύσσου κ. Μανόλης Χαρίτος, οι Αντιπρόεδροι της Δ.Κ. Αναβύσσου κ. Φίλιππος Τροχίδης και Παλαιάς Φώκαιας κ. Γιάννης Μακροδημήτρης, καθώς και εκπρόσωποι Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.
Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, το πρόγραμμα συμμετοχής της ομάδας παραστάσεων του ΧΛΟΑ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ομίλου  www.xloanavissou.gr 
 

Σημαντική Ανακοίνωση