Δήμος
Σαρωνικού
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 2.07.2012

Θεατρική παράσταση – κωμωδία “Ιουλιέτα X-Large”

Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση "ΙΟΥΛΙΕΤΑ EXTRA LARGE" από τη Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» σε σκηνοθεσία του κ. Γιώργου Πετρινόλη την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Θεατράκι Λαγονησίου.
Πρόκειται για μια κωμωδία των Κων/νου Τσόκαλη και Βασίλη Μυριανθόπουλου, στην οποία ένας εμπορικός θίασος έχει επιλέξει να ανεβάσει το κλασικό δράμα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ο γκέι σκηνοθέτης του έργου, ο Αλβανός τεχνικός σκηνής, ο Ρωμαίος που συνέχεια χάνει τα λόγια του, ο Γιαννιώτης ηθοποιός που προσπαθεί να παίξει χωρίς τη βλάχικη προφορά του, ένας ηθοποιός που ντουμπλάρει ρόλους, η ντίβα Ιουλιέτα και η πανούργα παραμάνα, συνθέτουν μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που διαδραματίζεται στη σκηνή του θεάτρου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα. Μέσα από ευτράπελα και κωμικοτραγικές καταστάσεις, καταφέρνουν την επόμενη ημέρα να κάνουν πρεμιέρα. Πώς όμως και με ποιο έργο;
Οι θεατές ενθουσιασμένοι καταχειροκρότησαν τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους και το άφθονο γέλιο που τους πρόσφεραν και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι το έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 στις 9.00 μ.μ. στην Πλατεία Μικρασιατών στην Ανάβυσσο και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας.

Σημαντική Ανακοίνωση