Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Πέμπτη 1.03.2012

Καρναβάλι στον Κουβαρά

Μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης πρόσφερε στους κατοίκους του Κουβαρά  και τους επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού και των όμορων Δήμων το καρναβάλι που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Την έναρξη της παρέλασης έκανε το άρμα της Δημοτικής Κοινότητας   Καλυβίων και ακολούθησαν ομάδες από τα σχολεία του Κουβαρά, την Ορειβατική Ομάδα Κουβαρά, τη Χορευτική Ομάδα του Κουβαρά , το Ναυτικό Όμιλο Λαγονησίου, καθώς και ομάδες από κατοίκους του Κουβαρά και γειτονικών περιοχών. Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με τη συμβολική αναπαράσταση του «Χορού της Νύφης» και το κάψιμο του καρνάβαλου. Τα αποκριάτικα άρματα και οι ομάδες καρναβαλιστών ξεσήκωσαν τους θεατές που βρέθηκαν στην πλατεία της κοινότητας και τους χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα χαράς, ξεγνοιασιάς και πολύ κεφιού έως αργά το βράδυ  σε συνδυασμό με άφθονο κρασί και φαγητό.
Η Τοπική Κοινότητα Κουβαρά  πρόσφερε στους δημότες αλλά και στα παιδιά δωρεάν  αποκριάτικες στολές από χορηγίες των μαγαζιών της περιοχής.
Η Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κα. Κατερίνα Πρίφτη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας  κ. Γιάννης Κίτσιος και το Τοπικό Συμβούλιο του Κουβαρά ευχαριστούν  όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του καρναβαλιού.

Σημαντική Ανακοίνωση