Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τετάρτη 22.02.2012

«Εκείνος κι Εκείνος» στο Δήμο Σαρωνικού

Το κλασικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος κι Εκείνος» που έκανε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία τη δεκαετία του '70, παρουσίασε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού για το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής.
Πρόκειται για μια υπέροχη κωμωδία, ένα απίστευτα αισιόδοξο έργο με κεντρικούς ήρωες το Λουκά και το Σόλωνα, δύο παρείσακτους της ζωής, που βλέπουν, παρατηρούν και σχολιάζουν τα κακώς κείμενα. Με ανατρεπτικό χιούμορ και σπινθηροβόλο πνεύμα, ο Λουκάς και ο Σόλων αποκαλύπτουν τον κόσμο που ο κάθε απλός άνθρωπος βιώνει στην καθημερινότητα του, απογυμνώνουν κατεστημένες αντιλήψεις και απομυθοποιούν την κοινωνία που μας περιβάλλει.
Το κοινό αγκάλιασε την παράσταση και οι πρωταγωνιστέςτης, Πάνος Σκουρολιάκος και Τάσος Χαλκιάς, δύο ικανοί και έμπειροι ηθοποιοί, ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τους κεντρικούς ρόλους, ταξίδεψαν τους θεατές σε μια πιο ρομαντική και αθώα εποχή και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα.
Στην παράσταση συμμετείχαν επίσης οι ηθοποιοί ΔημήτρηςΠαπανικολάου και Ηλεάνα Μπάλα. Η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Καραχισαρίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του ΑντώνηΧαλκιά.

Σημαντική Ανακοίνωση