Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Παρασκευή 17.06.2011

Μεγάλη επιτυχία για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τα γυναικεία τμήματα μπάσκετ του ΓΑΣΚ, καθώς μετά την πρώτη θέση που κατέλαβαν οι κορασίδες, κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή και οι Παγκορασίδες νικώντας στον τελικό, που διεξήχθη στο κλειστό του Μαρκοπούλου την Παρασκευή 10 Ιουνίου, την ομάδα του ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος με 30-27.
Σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, τον οποίο η ομάδα των Καλυβίων έδειχνε να χάνει, με μία αντεπίθεση στο 4ο οκτάλεπτο, έκανε την ανατροπή και κατάφερε να βγει νικήτρια, πανηγυρίζοντας τη νίκη της μαζί με τους φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Η σύνθεση της νικήτριας ομάδας:
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ (Δημ. Αναγνώστου): Λάβδα 4, Λαντζανάκη 13, Τραμπούλη, Λέσση 3, Γκόρτσου 2, Οικονόμου 2, Καραδούκα, Χελιώτη, Αναγνώστου 6, Μπαμπάλα, Γκίνη Ηρ., Χάιδου.
Ήταν μια γεμάτη χρονιά για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Καλυβίων Θορικού, με σκληρή δουλειά σε όλα τα τμήματα, με κορίτσια 13 και 14 ετών να παίζουν και στη Γυναικεία ομάδα, όπου κατάφεραν να τερματίσουν στην τρίτη θέση του ομίλου τους στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ. Οι Κορασίδες τερμάτισαν αήττητες με 18-0 νίκες και πλέον θα παίζουν στην μεγάλη κατηγορία. Οι Παγκορασίδες με 15-1 νίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Η ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. εμπιστεύεται τον ίδιο προπονητή για πολλά χρονιά, δουλεύει αυτά τα κορίτσια από 7 ετών και σήμερα κατέκτησαν την κορυφή.
Η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα όχι μόνο λόγω της δουλειάς των αθλητριών και του προπονητή, αλλά και χάρη στη σημαντική βοήθεια των γονέων που ήταν καταλυτική σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.

Σημαντική Ανακοίνωση