Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 3.05.2011

“Ένας κόμπος η χαρά μου”…”Όταν ανθίζουν πασχαλιές”…”Μη μου θυμώνεις μάτια μου” – Συναυλία αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή με τίτλο «Όταν ανθίζουν πασχαλιές» το Σάββατο 30 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού.
Η Χορωδία και Ορχήστρα Νέων «ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ» ερμήνευσε τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφικής του πορείας του, μεγάλες επιτυχίες από προσωπικούς του δίσκους, όπως «Οι ελεύθεροι και ωραίοι», «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Μη μου θυμώνεις μάτια μου», Που΄ ναι τα χρόνια», «Όταν ανθίζουν πασχαλιές» και πολλά άλλα γνωστά τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του μουσικόφιλου κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα και ιδιαίτερα ενθουσιώδη και κολακευτικά σχόλια για την άριστη εκτέλεση του ρεπερτορίου της.
Μετά το τέλος της συναυλίας, ανέβηκε στη σκηνή ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων «ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ», καθώς και το μαέστρο κ. Αιμίλιο Γιαννακόπουλο για το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που παρουσίασαν.
Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κ. Μανώλης Τσαλικίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Κόλλια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευάγγελος Ζεκάκος και Σπύρος Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων κ. Γεράσιμος Κολαξής, ο κ. Δημήτριος Διβάνης – Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων και ο Δημοτικός Σύμβουλος – επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας κ. Νικόλαος Βολάκος.

Σημαντική Ανακοίνωση