Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 30.11.2010

2η Έκθεση Γυναικών Καλλιτεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η 2η έκθεση Γυναικών Καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε από τον Πνευματικό Όμιλο Γυναικών Λαγονησίου του Δήμου Καλυβίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου το τριήμερο από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2010.
Πολλοί ήταν οι φίλοι των τεχνών και του πολιτισμού που έσπευσαν να θαυμάσουν την εξαιρετική δουλειά των καλλιτεχνών σε αντικείμενα όπως: ζωγραφική, αγιογραφία, κόσμημα, βιτρώ, ψηφιδωτό, κεραμική, διακοσμητικά, κατασκευές και φωτογραφία. Αν και οι περισσότερες από τις συμμετέχουσες καλλιτέχνιδες ασχολούνται σε ερασιτεχνικό επίπεδο στον ελεύθερό τους χρόνο με τα παραπάνω αντικείμενα δημιουργίας, τα έργα τους απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.
Ο Δήμος Καλυβίων, στηρίζοντας για ακόμα μία φορά όλες εκείνες τις προσπάθειες που δίνουν διέξοδο στη δημιουργική φαντασία και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των ανθρώπων, συγχαίρει τον Πνευματικό Όμιλο Γυναικών Λαγονησίου για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και εύχεται η έκθεση αυτή να γίνει ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός για την περιοχή.

Σημαντική Ανακοίνωση