Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 28.12.2009

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε η κεντρική πλατεία Καλυβίων την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 στη γιορτή που πραγματοποίησε ο Δήμος Καλυβίων για τα παιδιά της πόλης, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του.
Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας απόλαυσαν μια ξεχωριστή βόλτα στους δρόμους γύρω από την πλατεία με το τρενάκι ΤΣΑΦ – ΤΣΟΥΦ που τους ταξίδεψε στο χωριό του Αϊ Βασίλη και στη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους με εκπλήξεις και παιχνίδια σε μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα, εικόνες, ήχους και πολύ κέφι, η οποία ολοκληρώθηκε με το άναμμα των λαμπιονιών του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Παράλληλα από νωρίς το πρωί στο χώρο του Δημαρχείου λειτουργούσε έκθεση παιδικού βιβλίου. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στις 5.30 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου όπου τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου έπαιξαν τα κάλαντα και η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη μετέφερε τους μικρούς θεατές σε ένα Μαγικό Κόσμο με τα παραμύθια της. Η κα Βούλγαρη παρουσίασε ένα εορταστικό πρόγραμμα αφήγησης, ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων, όπου χωράνε όλες οι όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Μαζί της πολύτιμος συνεργάτης σε αυτήν παρουσίαση ήταν ο Spyros Pan, ο οποίος τη συνόδευσε μουσικά με Hang ένα σπάνιο ελβετικό μουσικό όργανο.

Σημαντική Ανακοίνωση