Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Παρασκευή 30.10.2009

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καλυβίων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Μετά το τέλος της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό, ακολούθησε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώου των Πεσόντων.
Αμέσως μετά άρχισε η παρέλαση των μαθητών. Σε αυτήν συμμετείχαν μαθητές από τα σχολεία της περιοχής, ενώ και φέτος έλαβαν μέρος στην παρέλαση και παιδιά του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ» καθώς και παιδιά από το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας «Η ΣΤΕΓΗ» που λειτουργεί στο Λαγονήσι με ευθύνη της Ένωσης Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (ΕΓΝΥΑ), οι οποίοι παρέλασαν ενώπιον του Δημάρχου Καλυβίων κ. Πέτρου Φιλίππου και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και πλήθους κόσμου.
Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησε δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλυβίων, όπου έγινε και απονομή επαίνων στους επιτυχόντες μαθητές σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Σημαντική Ανακοίνωση