Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 30.06.2009

Πότισμα δενδρυλλίων στο Πανί

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκστρατεία που διοργάνωσε ο Δήμος Καλυβίων, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, για το πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα στο Πάνειο Όρος χθες Κυριακή 28 Ιουνίου 2009. Η προσπάθεια αυτή αποτέλεσε συνέχεια του μεγάλου αγώνα που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια ο Δήμος μας για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πανί.
Σημείο Συνάντησης είχε οριστεί το Δημαρχείο Καλυβίων. Από εκεί οι εθελοντές που προσήλθαν με ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση να ποτίσουν τα δεντράκια που οι ίδιοι φύτεψαν στις αναδασώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το Νοέμβριο του 2007 μέχρι σήμερα, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του Δήμου Καλυβίων στους πρόποδες του Πάνειου Όρους, στα σημεία που έχουν ήδη καθοριστεί για την πραγματοποίηση του ποτίσματος.
Στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, η Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4, οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ομάδα Νέας Σμύρνης), ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, η Περιβαλλοντική Εταιρεία «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ», η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητας Κουβαρά, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλυβίων, εξωραϊστικοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και φορείς της περιοχής, κάτοικοι του Δήμου αλλά και πολίτες – εθελοντές από όλη την Αττική.
Το «παρών» έδωσαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Θανάσης Μπούρας και ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Απόστολος Σταύρου.

Σημαντική Ανακοίνωση