Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Πέμπτη 26.03.2009

Παρουσίαση βιβλίων του Λευτέρη Φύτρα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων διοργάνωσε την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, εκδήλωση για την παρουσίαση δύο νέων βιβλίων του συγγραφέα Λευτέρη Φύτρα.
Το μυθιστόρημα «ΕΛΕΝΑ» παρουσίασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πνευματικάτος και το δοκίμιο «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ» ο εκδότης Πέτρος Μιχάλης.
Στην έναρξη της εκδήλωσης η κα Δήμητρα Κόλλια διάβασε αποσπάσματα από το μυθιστόρημα «Έλενα», ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Πνευματικάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον κ. Φύτρα και την πορεία του συγγραφέα από την περίοδο που ζούσε στην Αμερική μέχρι και σήμερα.
Αμέσως μετά, ο κ. Μιχάλης παρουσίασε το δοκίμιο «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ», με αναφορές στα σημαντικότερα σημεία του βιβλίου και στα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα πολιτικό κόμμα για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και την επίτευξη των στόχων του.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλυβίων κ. Πέτρος Φιλίππου συγχαίροντας τον συγγραφέα για το έργο του καθώς και με την ομιλία του κ. Φύτρα, στην οποία ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία και συμμετοχή του αλλά και το Δήμο που στηρίζει τις συγγραφικές του προσπάθειες με τη διοργάνωση βιβλιοπαρουσιάσεων.
Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι κυρίες Ελένη Ρέντζου και Λίλη Ξένου – Ρέντζου, οι οποίες εμπλούτισαν τη βιβλιοπαρουσίαση με μουσική πιάνου για τέσσερα χέρια.

Σημαντική Ανακοίνωση