Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση

Εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 12.04.2011

Θεατρική παράσταση από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η θεατρική παράσταση «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» (Ιάκωβος Καμπανέλλης) που ανέβασε η Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στα Καλύβια.
Το Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού γέμισε από κατοίκους της περιοχής που αγαπούν το θέατρο και θέλησαν με την παρουσία τους να στηρίξουν το σημαντικό έργο που επιτελεί το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.
Οι θεατές της παράστασης επιβράβευσαν με το θερμό τους χειροκρότημα  τους «ηθοποιούς» της ομάδας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, καθώς και όλα τα μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, τα οποία με περίσσευμα αγάπης και δύναμης, στέκονται στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων στην προσπάθειά τους να βγουν ξανά στη ζωή.
Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στο αμφιθέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση που είχε στηθεί στο ισόγειο του δημαρχείου και η οποία περιελάμβανε πρωτότυπες κατασκευές (διακοσμητικά, κοσμήματα κ.α.), που ετοίμασαν τα μέλη του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Σημαντική Ανακοίνωση