Δήμος
Σαρωνικού
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Πέμπτη 18.05.2023

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAE-KWON-DO “ITF 2023” για την Ασπασία Κοντοθανάση μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAE-KWON-DO, “ITF 2023» η Ασπασία Κοντοθανάση, μαθήτρια της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας. Η αθλήτρια του Α.Σ. ΖΕΑΣ Αναβύσσου κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία της και απέσπασε τον θαυμασμό συναθλητών και φιλάθλων για τις επιδόσεις της! Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η αθλήτρια από τη Σαρωνίδα διακρίνεται. Το Νοέμβριο του 2022 είχε έρθει δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

«Συγχαίρουμε την Άσπα για τις σπουδαίες επιδόσεις της αλλά και γιατί αποτελεί παράδειγμα προς τους συνομηλίκους της. Ο δήμος Σαρωνικού στέκεται αρωγός στα παιδιά που μέσα από την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν, δείχνουν το δρόμο σε όλους μας», δήλωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης, αναφερόμενος στην αθλήτρια. Συγχαίροντας την μικρή αθλήτρια ο χωρικός αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Γαλάνης σημείωσε: «Οι διακρίσεις της Άσπας μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειες για χάρη της νεολαίας, για χάρη των νέων παιδιών που έχουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Είμαστε δίπλα τους!».  

 

                                                                               Από το Γραφείο Τύπου

 

Σημαντική Ανακοίνωση