Δήμος
Σαρωνικού
Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 18.06.2024

Δημήτρης Παπαχρήστου δήμαρχος Σαρωνικού στη «Φωνή της Ανατολικής Αττικής»: «Τα όνειρά μου για τον Σαρωνικό δεν έχουν όριο!»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Φωνή της Ανατολικής Αττικής» και στη δημοσιογράφο Αρτέμιδα Γκούρλια.

Ο Δημ. Παπαχρήστου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του πρώτου εξαμήνου της θητείας του, ανέλυσε το στρατηγικό του σχεδιασμό για την προστασία της περιοχής κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και μίλησε για την ολική αναδιάταξη της πολιτικής προστασίας.

Αποκάλυψε δε, τα σχέδια του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028, τονίζοντας: «Οι εκλογές του 2028 θα με βρουν υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Σαρωνικού. Θα τολμούσα να πω πως θεωρώ τον εαυτό μου καθαρόαιμο αυτοδιοικητικό. Από τα εφηβικά μου χρόνια με θυμάμαι λάτρη της αυτοδιοίκησης, ερωτευμένο με το Σαρωνικό μας, κάνοντας όνειρα που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε».

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο (σελ. 1 και 6): https://efoni.gr/doc/FoniT21.pdf

 

 

                                                                     Από το Γραφείο Τύπου

Σημαντική Ανακοίνωση