Δήμος
Σαρωνικού
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Νέα

Πέμπτη 16.09.2021

ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. “Πλανήτης Γη SOS”, εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή από παιδιά του δημοτικού σχολείου

Τα παιδιά  δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους για το περιβάλλον και την ανησυχία τους για την κλιματική αλλαγή οργανώνοντας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  των πολιτών.

Με την αρωγή του δήμου Σαρωνικού και του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος», τον συντονισμό του συλλόγου «Φωκαέων Πολιτεία» και την υποστήριξη του σχολείου τους, τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Π. Φώκαιας και του 1ου δημοτικού σχολείου Αναβύσσου πρωταγωνιστούν στην εκδήλωση «Πλανήτης Γη SOS» που θα γίνει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30, στο θέατρο Π. Φώκαιας.

Η δράση περιλαμβάνει προβολές, τραγούδια και ποιήματα, διανομή χάρτινων σακουλών που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά, ομιλία ειδικού επιστήμονα από το ΕΛΚΕΘΕ, διανομή  ενημερωτικού φυλλαδίου για το κλίμα και στο τέλος έναν «καταπράσινο» μπουφέ με υγιεινά εδέσματα που  πρόσφεραν καταστήματα της περιοχής.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι για να ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους  θα διατηρήσουμε τον πλανήτη μας ζωντανό αλλά και να τιμήσετε τα παιδιά μας που είχαν την έμπνευση γι΄ αυτήν την εκδήλωση.

 

  • Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 19:30.

 👉 Στο Ανοιχτό Θέατρο, Λιμάνι Π. Φώκαιας.

     (https://maps.app.goo.gl/we27XBBPRKQ7dU5y6)

 

(Η εκδήλωση «Πλανήτης Γη SOS» σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και μετατίθεται για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου).

 

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη δημόσια υγεία.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

                                                                                                                 Από το Γραφείο Τύπου