Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Νέα

Δευτέρα 24.01.2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια δωρεάν Rapid Test την Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 23 Ιανουαρίου, δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από τον δήμο Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), υπό τον συντονισμό της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Δήμητρας Ράπτη.
Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Κυριάκος Κότταρης» στην Ανάβυσσο και 180 συμπολίτες μας, μεταξύ αυτών πολλοί γονείς με παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στα 180 Rapid Test που έγιναν, διαπιστώθηκαν 12 θετικά κρούσματα και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν άμεσα, τηλεφωνικά, από τον ΕΟΔΥ ενώ οι υπόλοιποι μέσω της πλατφόρμας www.gov.gr είχαν την δυνατότητα να τυπώσουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος. Μετά το πέρας των δράσεων πραγματοποιήθηκε απολύμανση των χώρων.
Ο δήμος Σαρωνικού και προσωπικά η κα. Ράπτη εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι προέβησαν σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευθύνης.
Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν ξανά δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στα Καλύβια, από τις 9.30 ως τις 15.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, Δασκάλου Κάμπα & Δράκου.
Από το Γραφείο Τύπου