Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Νέα

Παρασκευή 6.05.2022

Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και την Περιφέρεια Αττικής συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τον λαό της Ουκρανίας και τους πρόσφυγες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Σαρωνικού που σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής συγκέντρωσε χθες, Πέμπτη 5 Μαΐου, ανθρωπιστική βοήθεια για τον λαό της Ουκρανίας και τους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου παρευρέθηκε στο σημείο περισυλλογής της βοήθειας έξω από το δημαρχιακό μέγαρο μαζί με την πρόεδρο του Δ.Σ Δήμητρα Ράπτη που συντόνιζε τη δράση.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να βοηθήσουν τον πληττόμενο λαό της Ουκρανίας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα τους εμείς στεκόμαστε αρωγοί στους ανθρώπους που παλεύουν για τη ζωή τους αλλά και στους πρόσφυγες που έρχονται να βρουν καταφύγιο ειρήνης στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας σε αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Π. Φιλίππου.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Δ.Σ Δήμητρα Ράπτη σημείωσε: «Με συμμάχους τους συμπολίτες μας, δημιουργήσαμε για ακόμη μια φορά αλυσίδα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και στήριξης για τον Ουκρανικό λαό και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα. Ας ευχηθούμε σύντομα να αποκατασταθεί η Ειρήνη και ο ουκρανικός λαός να μπορέσει να αφήσει πίσω του τη φρίκη του πολέμου»

 

 

Από το Γραφείο Τύπου