Δήμος
Σαρωνικού
Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Πρόσωπο

Κίτσος Ιωάννης

2299 0 69422
giannhskit@gmail.com
Αστυνομικός

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1966 όπου και τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις και απέκτησε Πτυχίο Μετεωρολόγου μετά από φοίτηση σε σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το 1987 προσελήφθη στην Ελληνική Αστυνομία αφού φοίτησε στη Σχολή Αστυφυλάκων. Την επόμενη διετία προήχθη και φοίτησε στην Σχολή Υπαξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα την προαγωγή μου στους επόμενους βαθμούς της ιεραρχίας.
Το 1990 παντρεύτηκε τη Χριστίνα ΓΚΙΚΑ του Παναγιώτη από τον Κουβαρά και απέκτησαν δύο κόρες, 11 και 15 ετών σήμερα. Από τότε διαμένει μόνιμα στον Κουβαρά με την οικογένειά του.
Στην επί 23 έτη καριέρα του στην Ελληνική Αστυνομία, διδάχθηκε να υπηρετεί και να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη. Ειδικά στις περιοχές Καλυβίων, Πόρτο Ράφτη και Μαρκοπούλου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ
Η ενασχόλησή του με τα κοινά, άρχισε την προηγούμενη δεκαετία, στον «Αθλητικό Όμιλο ΚΟΥΒΑΡΑ», όπου κατείχε σταδιακά τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και Αντιπροέδρου. Τη διετία 2007-2009, διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ, καταφέρνοντας -μαζί με τους συνεργάτες του – να αναδείξουν πρωταθλήτρια την ποδοσφαιρική ομάδα, για πρώτη φορά στην 40ετή ιστορία του Ομίλου, και να την οδηγήσουν στην Α’ κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • Πτυχίο από τη Σχολή Αρχιφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.
  • Πτυχίο Μετεωρολόγου
  • Πτυχίο Φυτικής Παραγωγής
  • Δίπλωμα Χειριστή Συστημάτων Πληροφορικής και Εφαρμογών (top user) ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών
  • Ξένες γλώσσες: Αγγλικά
Σημαντική Ανακοίνωση