Δήμος
Σαρωνικού
Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Παρασκευή 29.03.2024

Συνέντευξη δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, στο περιοδικό «Δήμαρχος της Αττικής»: «Σε 2,5 μήνες θητείας βάλαμε τις βάσεις του στρατηγικού σχεδιασμού μας».

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, στο περιοδικό του Συλλόγου Δημάρχων Αττικής «Δήμαρχος της Αττικής» και στη στήλη «Καλές πρακτικές». Ο Δημ. Παπαχρήστου σημειώνει ότι κατά το διάστημα που μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής ομάδας μέχρι σήμερα, έχουν μπει τα θεμέλια όπου στηρίζεται ο στρατηγικός σχεδιασμός που θα μεταμορφώσει τον Δήμο Σαρωνικού σε έναν δήμο σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό.

«Ένας από τους βασικούς πυλώνες της δουλειάς μας είναι η μετρήσιμη στοχοθεσία των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων, ώστε πέρα από την επίλυση καθημερινών ζητημάτων να πετυχαίνουμε στόχους καίριας σημασίας για τον δήμο μας και να προχωράμε μπροστά», τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σαρωνικού. Ακόμη ένας βασικός πυλώνας, προσθέτει ο ίδιος, είναι ο επαγγελματισμός με τον οποίο εργάζεται η δημοτική ομάδα και οι εργαζόμενοι του δήμου, ώστε με συνέπεια και ταχύτητα να υπάρχει ανταπόκριση στις υποχρεώσεις απέναντι στους δημότες.

Επιπλέον, σταχυολογώντας δράσεις καίριας σημασίας που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, επικεντρώνεται στις άμεσες παρεμβάσεις καθαρισμού δημόσιων χώρων, στις μικρές αλλά σημαντικές αναπλάσεις που έγιναν σε πλατείες και παιδικές χαρές, στη σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας, στη δημιουργία Πολεοδομίας στα Καλύβια και στις πλούσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις.

 

 Από το Γραφείο Τύπου

 

  • Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο επισυναπτόμενο pdf
Σημαντική Ανακοίνωση