Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Νέα

Δελτία Τύπου

Δείτε Περισσότερα
Τετάρτη 15.05.2024

Ξεκινούν οι εγγραφές-επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Σαρωνικού

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15/6/2024 οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Bρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Σαρωνικού για το σχολικό έτος 2024-2025. Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται μόνο διαδικτυακά, μέσω ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα  https://polsaronikos.intellisoft.gr/.

 

Όλα τα απαιτούμενα για κάθε περίπτωση (υποχρεωτικά και ειδικά) έντυπα δικαιολογητικά, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του δήμου Σαρωνικού (saronikoscity.gr-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ). Θα πρέπει αρχικά να κατατεθούν ψηφιακά (σε μορφή PDF) μαζί με την συμπληρωμένη αίτηση και το εκκαθαριστικό σημείωμα και των δυο γονέων φορολογικού έτους 2023, στην ειδική πλατφόρμα https://polsaronikos.intellisoft.gr/.

 

Για επιπλέον πληροφορίες και τα απαιτούμενα έντυπα παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες να επισκεφθούν τον σύνδεσμο:

https://saronikoscity.gr/engrafes-epanengrafes-vrefon-nipion-gia-tous-vrefonipiakous-stathmous-tou-dimou-saronikou-scholikou-etous-2024-2025-orthi-epanalipsi-tou-1ou-archeiou/

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σημαντική Ανακοίνωση