Δήμος
Σαρωνικού
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Νέα

Ανακοινώσεις

Δείτε Περισσότερα
Τρίτη 24.01.2023

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για βρέφη και μικρά παιδιά, από τον “Safer Life Greece” υπό την αιγίδα του “Ν.Π.Δ.Δ. Αριστόδικος” και των “Κοινωνικών Δομών” του Δήμου Σαρωνικού

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για βρέφη και μικρά παιδιά, από τον “Safer Life Greece” υπό την αιγίδα του “Ν.Π.Δ.Δ. Αριστόδικος” και των “Κοινωνικών Δομών” του Δήμου Σαρωνικού.
📌 Βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών για τα περιστατικά που απασχολούν τους γονείς και τους φροντιστές βρεφών και μικρών παιδιών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι δωρεάν στις 28/1 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού και ώρα 18:00 -21:00 μ.μ.
🎯 Το σεμινάριο αναλυτικά περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
• Αποτελεσματική αναγνώριση θύματος που κατέρρευσε
• Ενεργοποίηση συστήματος πρώτων βοηθειών – σωστή επικοινωνία
• Θωρακικές συμπιέσεις υψηλής ποιότητας (ΚΑΡΠΑ)
• Τοποθέτηση θύματος σε θέση προστασίας αεραγωγού
• Αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο, τρίωρης διάρκειας, που διοργανώνει δωρεάν ο Safer Life Greece, υπο την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αριστόδικος, των Κοινωνικών Δομών Δήμου Σαρωνικού και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προ-νοσοκομειακής Φροντίδας.
Στους συμμετέχοντες που θα έχουν εγκαίρως κατοχυρώσει την θέση τους, μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Από τους ειδικούς θα απαντηθούν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Η παρουσίαση, απευθύνεται σε γονείς και φροντιστές βρεφών και μικρών παιδιών που προβληματίζονται και θέλουν να αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά και έγκαιρα, πάντα σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα πρώτων βοηθειών, κάποιο επείγον περιστατικό το οποίο μπορεί να συμβεί στο παιδί τους.
Τον συντονισμό της δράσης έχει ο Πρόεδρος του Safer Life Greece Μάνος Πατσιαλίδης.
Σημαντική Ανακοίνωση