Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Νέα

Ανακοινώσεις

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 27.07.2020

Ανακοίνωση σχετικά με την παραλία Πεύκο Λαγονησίου (41,5 χλμ Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου)

Σχετικά με την παραλία «Πεύκο» Λαγονησίου στο 41,5χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, έχουν διατυπωθεί το τελευταίο διάστημα, δικαιολογημένα παράπονα και διαμαρτυρίες κυρίως για τις παραβάσεις που γίνονται εκεί από τον ιδιοκτήτη της καντίνας.
Υπενθυμίζουμε ότι η παραλία ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), η οποία έχει και την ευθύνη της διαχείρισης και απαγορεύει την οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Δήμο Σαρωνικού. Ο δε διαχειριστής της καντίνας είναι αυθαίρετος, δεν του έχει εκδοθεί καμία άδεια λειτουργίας από τον Δήμο, αντιθέτως ο Δήμος έχει εκδώσει επανειλημμένως διαταγές σφράγισης, τις οποίες εκείνος έχει παραβιάσει και λειτουργεί παράνομα, ενώ καταπατεί την παραλία στην οποία έχει τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Παρόλα τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες μας στην ΕΤΑΔ ΑΕ και την πολιτική ηγεσία προκειμένου να παραχωρηθεί η παραλία στον Δήμο, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, τις διαμαρτυρίες και τα παράπονά σας για τη συγκεκριμένη παραλία να τα διατυπώνετε στην ΕΤΑΔ και να σας έχουμε συμπαραστάτες στον αγώνα μας για τη διεκδίκηση της διαχείρισης της παραλίας. 

Σημαντική Ανακοίνωση