Δήμος
Σαρωνικού
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Νέα

Ανακοινώσεις

Δείτε Περισσότερα
Παρασκευή 17.01.2020

Συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού στη FOOD EXPO 2020 – Πρόσκληση συμμετοχής

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας. Η τεράστια ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, την έχει αναδείξει ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνή έκθεση, ικανή να καλύψει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά και συγχρόνως να ανταποκριθεί πλήρως στο εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOOD EXPO 2020 επενδύοντας και πάλι τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά, στοχεύει να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη φήμη της ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τους είδους της διεθνώς και να προσελκύσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σημαντικών ξένων αγοραστών.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού με δικό του περίπτερο στη FOOD EXPO 2020 που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα Αττικής).

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2020, αποστέλλοντας συμπληρωμένη στο info@saronikoscity.gr τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής, ώστε να συμπεριληφθείτε στους καταλόγους της έκθεσης. 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ο Δήμαρχος 
Πέτρος Ι. Φιλίππου

 

Σημαντική Ανακοίνωση