Δήμος
Σαρωνικού
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Νέα

Ανακοινώσεις

Δείτε Περισσότερα
Δευτέρα 21.02.2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOOD EXPO 2022

Η διεθνής έκθεση FOOD EXPO τροφίμων και ποτών, θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14/3/2022 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, παρέχοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς τροφίμων να αναδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Ο Δήμος Σαρωνικού αποφάσισε να έχει και φέτος περίπτερο στην έκθεση με ειδική πρόσκληση για τους παραγωγούς του. Προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης των θέσεων εκθετών-παραγωγών, αλλά και σε επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στις τελευταίες διοργανώσεις της εν λόγω έκθεσης, παρακαλεί όπως οι δυνητικά ενδιαφερόμενοι παραγωγοί τροφίμων και ποτών του τόπου μας, αποστείλουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους μέχρι και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και στο email  info@kalivia.gr με την ένδειξη «FOOD EXPO».

Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν δια ζώσης τα προϊόντα τους σε ειδικό εκθεσιακό χώρο του περιπτέρου του Δήμου  με την καθοδήγηση και υποστήριξη των διοργανωτών της FOOD EXPO.

Αναφορικά με τους παραγωγούς οι οποίοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στην περσινή έκθεση, σημειώνουμε ότι υπήρξε ήδη ενημέρωση από το Δήμο Σαρωνικού προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή μη τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στην FOOD EXPO 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλ. 2299 320342.

Σημαντική Ανακοίνωση