Δήμος
Σαρωνικού
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Νέα

Τρίτη 19.10.2021

Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020

Ο Δήμος Σαρωνικού ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020,  στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού.

Η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει  δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα www.saronikoscity.gr, το κανάλι του Δήμου στο youtube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των θεσμοθετημένων συλλογικών φορέων της πόλης μας και οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν δια ζώσης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 01.11.2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@saronikoscity.gr αναγράφοντας την ονομασία του συλλόγου / φορέα που εκπροσωπούν, το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλ. 2299320355 και 2299320308, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων του αμφιθεάτρου.

Σας ενημερώνουμε ότι  θα  τηρηθούν τα υγειονομικά  πρωτοκόλλα για την αποφυγή διασποράς του covid 19, τα οποία καθορίζουν ότι η φυσική παρουσία αφορά αποκλειστικά πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες  το τελευταίο εξάμηνο.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και προκειμένου να δοθεί  η δυνατότητα παρέμβασης σε κάθε ενδιαφερόμενο μπορείτε να αποστείλετε ερωτήματα και γραπτές παρατηρήσεις  και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στο email info@saronikoscity.gr καθώς και στα τηλ. 2299320355.

 

                                                                                                                         Ο Δήμαρχος Σαρωνικού

                                                                                                                      ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ