Δήμος
Σαρωνικού
Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Νέα

Τετάρτη 14.04.2021

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOOD EXPO DIGITAL 2021

Η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL, που αποτελεί προσαρμογή της λειτουργίας της γνωστής έκθεσης τροφίμων σε συνθήκες covid 19, θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2021 μέσω ψηφιακής-ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρέχοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς τροφίμων να αναδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Ειδικά για τους παραγωγούς του Δήμου Σαρωνικού και προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης του κόστους συμμετοχής από τον Δήμο, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 11:00 πμ, στο email info@saronikoscity.gr με την ένδειξη FOOD EXPO DIGITAL.

Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν δημιουργώντας το δικό τους προφίλ, σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα, εμπλουτισμένο με video, εικόνες προϊόντων και λογοτύπων κλπ με την καθοδήγηση και υποστήριξη της ειδικής ομάδας ψηφιακών εφαρμογών της FOOD EXPO.

Αναφορικά με τους παραγωγούς οι οποίοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στην αναβληθείσα λόγω της πανδημίας περσινή έκθεση του 2020, σημειώνουμε ότι υπήρξε ήδη ενημέρωση από τον Δήμο Σαρωνικού προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή μη τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στη FOOD EXPO DIGITAL 2021.